Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskrosbarn

maskrosbarn
beniga jag
lyckliga ego
kreativ ådra

tack du morbror
för handen i trosan

tack du pappa
för munnen i flaskan

tack du mamma
för kopplet runt halsen

tack du haschet
för ruset i kroppen

maskrosbarn
beniga jag
lyckliga ego
kreativ ådra




Fri vers av kaffesump
Läst 511 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-28 17:12



Bookmark and Share


    Glittra G
Starkt och tufft ... mycket bra beskrivet. G
2007-12-05

    Komisarek
Gillar att orden är känsklokalla. Känns som författaren på något vis lämnar sig själv och skriver en naturalistisk betraktelse. Gillar den här
2007-11-01

  Människa
Lite känslolös kanske... Men den berör i alla fall...
2007-10-29

    papillon
Det är möjligt att du har rätt - det är i varje fall väldigt skarpt skrivet, utan en massa stånk och stön och hjärta och smärta. Bravo!
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump