Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dax för en återpublicering... det är ju höst


TYSTHET I STILLHET

 

Ensamheten mig värmer

I kropp och själ

Sitter här kvar

Som ödets träl

Röken den bolmar

Mot stjärnklar natt

En psalm ljuder

O HELGA NATT

 

Tysthet i stillhet

När natten den randas

Likblek av kärlek

Själen knappt andas

 

Smattret mot rutan

En följsam hand

Ljuset på bordet

Timglasets sand

Pennan den smider

Orden av stål

Jag skapar ur intet

Ett ändlöst hål

 

Tysthet i stillhet

När natten den randas

Likblek av kärlek

Själen knappt andas

 

 




Fri vers av theperna
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-29 18:12



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Väldigt vackert som landar o berör//B
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna