Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågorna slipar ädelstenar gömda i sandynorna

 

när du hatar

älskar jag

vågorna slår endast

åt ett håll

och sandkornen kastas om

i en kamp

på liv och död 

 

när jag ler

gråter du 

om vinden värmer

har den stulit hettan

från någon annan

 

om musslan öppnas

i rätt tid

finns där en pärla

för den som har kraft att söka 

 

du har ingen skatt

innanför ditt skal

men jag försöker

bända upp dig

i alla fall 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 508 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-30 15:35



Bookmark and Share


    Iza
grymt bra!
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower