Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget krångel här inte

Jag går rakt på sak,
bra så du vet...

JAG ÄLSKAR DIG!!




Fri vers av vinternatten
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-31 15:48



Bookmark and Share


    Jojjan
Här sparar man på orden ;D antar att det ska vara "bara" istället för "bra", men annars......applåd!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten