Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärlekssång till dig som inte längre finns


Du älskade hösten




Du älskade hösten
du föddes en höst
och det var höst när du lämnade oss

trädens grenar bågnade
under brandskensfärgade löv
som solen gav ett skimmer av guld

Ibland dansade du och sjöng en sång om hur
den klara, höga luften sträcker
sig och gör världen vidare
hur den rena luften genomströmmade
dig
in i ditt innersta .

Den gav dig leenden
som skimrade
som en solstråles lek över den mörka skogstjärnen

ett leende som för alltid bor i mitt hjärta....




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 357 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-02 13:04



Bookmark and Share


  kirsti j.
tyckte mycket om dessa rader:

\"Du älskade hösten
du föddes en höst
och det var höst när du lämnade oss\"

en sorglig och vacker bild
med fin rytm
2007-11-04

    Tro
En väldigt vacker o berörande text. Den kryper in i hjärtat o stannar där.
2007-11-03

  AjBi
Skriven direkt från ditt hjärta... underbar värme och äkthet.
Tack för att du berörde och att du delade med dig.
Kram :-)
2007-11-02

  sister mary
Berörs starkt av denna text och det leende som sträcker sig ut ur den:
\"en solstråles lek över den mörka skogstjärnen\"
Tack för en fin läsupplevelse!
2007-11-02

  Linda Bärnfors
Åh vilken vacker, härlig och tragisk dikt. Jag känner en stor kärlek i den som får mig att beröras.
2007-11-02

    Tania Bengtsson
Så fint!!!
2007-11-02

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart med en tår på kinden...//B
2007-11-02

    Aurora Borealis
Vad vackert och målande, man ser bilder framför sig...!
2007-11-02

  Sofie Viktoria
Varmt och innerligt :)
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius