Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betonghjärta

Det verkar inte vara för mig, tänkte hon fundersamt
när han allvarligt deklarerade sina ord om kärlek.
Ekar orden tomma eller är jag immun?
En biten underläpp ger inget svar på frågan.

Hans läppar rör sig i takt med hennes andetag.
Tystnar han om jag håller andan?
Med blodsmak i munnen sväljer hon hårt.
Sluta tala. Dina ord kväver mig.
Hon blundar, vänder sig om och går.




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-11-02 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always