Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömlös II

Som liten drömde jag om att bli författare.
Min längtan att berätta världen övergick dock
i en känsla av att vilja rädda den.

Nu har jag inga drömmar kvar,
bara saknade illusioner.
Luftslott ersattes av höga krav och framförallt
en aldrig sinande hunger.

Är tomhet utan slut?




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 21:15



Bookmark and Share


  Ronny Berk
något ser jag en längtans poesi... merandels förhoppningar efter framtider som drömspelar...
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always