Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottade inälvor

För dig har jag blottat mitt innersta,
vänt ut och in på mig själv...



...insåg för sent att det inte var mitt maginnehåll du ville studera närmare.




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-04 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always