Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jahappsan. Detta är då jag.

Mitt namn är Sofia och jag är 15år.
Jag går på Sorgenfriskolan och lär mig allt från Matte till Drama.
Jag har några få nära vänner men trivs bra i sällskap med nästan alla.
Jag har två syskon som är 5 och 8 år äldre än mig.
Min mamma och pappa lever fortfarande med varandra efter snart 30år som ett par.
Jag har två katter varav en hatar och en älskar mig.
Jag är nykär.
Jag hatar solsemestrar och solbränna.
Jag älskar morgonsolen på parkett golvet.
Jag hatar att inte förstå något.
Jag älskar SO.
Jag har skrivigt sen jag var 7år.
Jag kommer ihåg det tillfället jag skrev min första dikt.
Jag drömmer ofta mardrömmar.
Jag kan kontrollera drömmen och komma ihåg detaljer med.
Min favorit blomma är rosor.
Min favorit färg är röd.
Mitt favorit band är The Beatles.
Mitt favorit namn är Niila.
Mitt favorit land är Frankrike.
Mitt favorit ord är kärlek.
Mitt hat ord är vårta.
Jag läser onaturligt snabbt.
Jag hittar på egna adjektiv som \"ploffsigt\", Flaffligt\" ec.t
Jag tycker om att prata inför grupp.
Jag vill bli religionslärare på gymnasienivå.
Jag pratar jätte mycket och högt hemma men föredrar att vara tyst i grupp.
Jag tycker om hur Elton John sjunger \"traveling show\" i \"Your song\".
Jag lyssnar aldrig på hela låtar, utan zappar efter någon minut.
Min bästa vän heter Hanna och rodnar jätte lätt.
Jag älskar natten.





Hej.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 16:15



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Instämmer med Albert och Pricilla.
Ingvar
2007-11-08

  Albert
tycker ju om nästan allt du skriver
den här tycker jag mycket om

fint att se en människa!
en fin människa
2007-11-07

  thyra
Hej Sofia!
Trevlig presentation och roligt med dina egna adjektiv som du kanske delger oss här :) Fint!
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema