Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din vän

När ditt inre gråter
Ditt liv känns tomt
Vänner sviker och allt gör ont
Hjärtat plågas av varje slag
När du tror aldrig mer natten ska bli dag
Jag finns här för dig
Jag ska beskydda dig när livet är svårt och jag lovar att offra allt
Du ska inte behöva gråta tårar av blod
För jag ger riktig vänskap inte bara mod...




Fri vers av Dessie 35
Läst 587 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-03 23:40



Bookmark and Share


  Quasimodo
Trygghet och vänskap i kärlek för det, den finaste gåvan, fint !!
2008-05-18

  friheten
Vilken fin vänskap
2008-05-10

  Ronny Berk
poesi som genomsyras av vänskaps trofasta löften...ja...
2007-11-06

  hjortfot
Tack för den värmande känslan jag fick här.
Än finns det hopp alla bra människor är inte slut!
Tack.
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35