Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scen från ett hem. Nr 3


Vi ser solen

Moln Himmel Horisontens evighet

Fåglar Ett döende träd

Elkablar Skorrstenar Flaggor för överkonsumtion

Motorvägar Leder Köer av plåt och gummi

Avgaser säljer man Cancer säljer man

Allt är trivialt Hat och oro Tankar Minnes förlust

Minnen och förluster Vår likgiltighet




Fri vers av Jesper Kling
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-11-04 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan