Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekunderna vi får med varandra

 

 jag kryper närmare intill

din kropp och mitt hjärta slår

i takt med ditt

mina armar runt dig

jag vill hålla dig kvar

skruvar loss lemmarna

från sina benhålor så att

de når längre runt din kropp




Fri vers av illvette
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-04 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette