Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16:03

du får mig att smälta
likt stearinljusen vid mina fötter och ljuset
som klättra upp för mina armar nu när jag skriver.
och jag stiger som röken
och trasslar in mig i mitt hår
men du reder ut det men den blicken du får
och det där lilla leendet som målar ut sig på dina kinder och rör,
lätt, mot smilgropen,
men när du ser på mig, när jag ser in dig och tänker,
herre gud, herre gud
då är du så
vacker




Fri vers av Sofiapoema
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-10 00:13



Bookmark and Share


    ingvar VIP
En mycket vacker bild på ett mycket vackert par. Och dikten säger, som vanligt det mesta! Men så heter ju också skribenten Sofia Ström..
Ingvar
2007-11-10

    ej medlem längre
älskar bra skrivna kärleksdikter!
fint skrivet.
2007-11-10

  Sanningsägaren VIP
och ni är vackra ihop också! :)
/Åsa
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema