Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde bli poet

Jag är olyckligt kär
och är därtill fattig

Ångestnivån har ett normalläge
som utstrålar: ”Psykakuten nästa!”

Okej, jag har slutat röka
men jag snusar faktiskt

Enligt socialstyrelsens normer
dricker jag säkert för mycket ibland

Före detta sjöman är jag också
turen gick förvisso bara till Danmark
men ändå

Fan jag tror jag har allt




Fri vers av Kikhorion
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-12 01:47



Bookmark and Share


    Askes
Hehe, kul!
2008-05-23

  lodjuret/seglare VIP
när det kommer till socialstyrelsens normer, frågan är inte hur mycket eller ofta utan vad du dricker
är det blod så... är det nog mer än rekommenderat, oavsett mängden och hur ofta
2008-01-13

  Michaela Dutius
Man kan inte bli det man är du!
2007-11-12

    ej medlem längre
hihihi :)
2007-11-12

  Darkness
Bättre å ha allt, än att inte ha nått =)

Jag gillar den!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion