Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad menar du

 

 

 

vad menar du med att komma hit

och säga vad menar du? som om

jag skulle mena något av vad jag

säger. är det det du säger? är det

så du menar? hur understår det

dig att stå här och mena? vad

menar du med det? menar du det

med? med vilken rätt tar du dig

rätten att ta dig rätten att stå

här och mena? ja, jag menar här.

jag menar du. just du. du får gå

nu. jag orkar inte med allt ditt

menande. går du nu? menar du att

du bara går nu när vi har det så bra.

men det är kanske lika bra. du är

ändå en rätt så påfrestande typ.

ja, du. typ påfrestande.

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 512 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-14 00:00



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
skrattade gott....att det ska vara så svårt att säga det man egentligen menar
2007-11-14

  Marita Persson
Suveränt! Till upplägget påminner den om min dikt \"Tron\", titta på den om du har tid och lust nån gång.. Men din är så väl ihopknåpad, gillar ordvändningarna och humörssvängningarna, slutet har du dessutom fått till helbra, tycker jag då, typ...
2007-11-14

  Gunwale VIP
Underbar beskrivning av hur språket kränger av sig sin funktion ..öhh vad det nu skulle vara... som tja, kommunikationsmedel och som utredare, klargörare...
Elva gånger dök verbet \"mena\" upp, och ändå försvinner all mening i ett luddigt töcken. Det är friska tag! Dessutom mycket underhållande.
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal