Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detalj: G. McLean - Hawk Owl & House Mouse, 1993


(jävlas vidare med mina ugglor)




bekommen



tushar - anar lättskrämd
en seraf -

i en båge ritar pennor
ut ur skuldror

efter ett pärl av svans o tass 


hovrar sjok - ris och sly - piskar
nysnön hätsk som ett vite

genom vassröt mäts ett vibrato - vintern är sträng

vacklar blick
aldrig ens en aning

 

slår uven berått

byte från timme till annan
i klons hullingklyka - en fraktur

allra sista lilla slags blundern






Fri vers av wayward - taiga
Läst 99 gånger
Publicerad 2007-11-14 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga