Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tv-reklam suger

Kände mig lite deppig och nere,

köpte Pampers Up-and-go.

Hjälpte föga!!

Hade ont om pengar,

smorde in plånboken med Zon.

Hjälpte föga!!

Köpte Gevalia ifall någon skulle dyka upp.

Kronofogden kom på besök.

Tog kaffet,bryggaren och tv-apparaten.

Känns bra 




Övriga genrer av Berra Bäver
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-14 18:05



Bookmark and Share


    ~maria~
Du skriver riktigt bra!applåder
2007-12-19

  lodjuret/seglare VIP
bokmärker förstås den här lysande rescentionen över livets jävlighet i allmänhet...
själv har jag liten passform på rumpan, men pampers vill den ändan inte ha, inget kaffe heller, jag skulle hellre sumpan
o teve e la överreklamerat... fast de e klart
så många seriemördare de presenterar i serieform har väl världen aldrig sett te, varför kan de int ta livet av teveserierna istället?
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver