Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkyld

Sårigt stämband slätas över
halstabletten verkar
känns
inte så svårt

Virar en randig halsduk runt halsen
Raggiga sockor tas också på
Försöker behålla värmen
som finns i kroppen

Näsan snorar, ögonen rinner
hoppas denna vinterplåga snart försvinner

Läpparna är fnasiga, nästan ramlar bort
Då förkylningen härjar med min stackars kropp

Kindernas hålighet ekar av ensamhet
Värker gör varje lem

Viruset ska krossa dem
Som inte vaccinerats


och jag är en av dem




Fri vers av lilla t
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-14 22:20



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Festlig och genomträngande bild av ett lindrigt sjukdomstillstånd,host,host....
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t