Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodet

Döda mig
Dränk mig i mitt egna blod
Jag är flickan som föll
Hon som förut stod ~




Fri vers av Shadow of moon
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-16 20:14



Bookmark and Share


    Sony
Säger mycket den här texten...dina alster är väldigt mörka att läsa...skulle gärna läsa lit ljusare sådana oxå.
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Shadow of moon
Shadow of moon