Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver hjälp

Ropar på hjälp
men ingen kommer
De förstår inte..
att det är allvar
Marken som ger vika
och jag faller
Faller i en bottenlös grop
Där ingen längre bryr sig ~




Fri vers av Shadow of moon
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-18 09:49



Bookmark and Share


    Sony
Också bra skrivet..känns som ett bottenlöst djup.
Ibland är den enda hjälp man kan få, den man ger sig själv!
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Shadow of moon
Shadow of moon