Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Du såg in i mina ögon,
och läste av min smärta
Du la handen på mitt hjärta
Tårar rinner
Hjärtat svider
Du ser hur jag lider,
Kramar mig hårt,
och jag brister ut i gråt,
varför ska livet känns så svårt?




Fri vers av Dessie 35
Läst 603 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-18 14:28



Bookmark and Share


  Snöfjäril
Så vackra dikter.tycker mycket om dem.
vill gärna läsa mer av dig.
ps.hästen på din bild är
verkligen fin.ds
2008-09-19

  friheten
Stark, tur det finns någon som tar emot när det svider i hjärtat.
2008-05-08

  genni VIP
...jag finns här...för Dig
2008-04-11

  My Passion
Den här berör också ,stark och fin
2008-02-18

  aol
oj så du rörde vid mitt hjärta
2008-01-20

  Ronny Berk
en berörande text som uttalar vånda och längtan...ja...
2007-11-26

  hjortfot
Kom så ska jag krama dig..så länge som du behöver..
Kram vännen
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35