Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självdestruktiv


Hela kroppen skakade
Jag såg dimmigt
Jag trodde att hjärtat skulle sprängas..!

Hittade en kniv
Skar ett djupt sår
Slappnade av
Skar igen
Kände lugnet komma inifrån, nu var jag räddad
Jag hade kontroll..!

Såg med tårfyllda ögon hur blodet sipprade ut.
Det tjocknade
Jag skar en gång till
Denna gången djupare
Såg på mig själv i spegeln

Röd i ögonen
Blod på händerna
Rädsla och ilska i blicken
Blundade

Är jag galen ?

Ä R J A G G A L E N ! ?




Fri vers av Snövit
Läst 548 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-05-08 20:01



Bookmark and Share


    kyara
känner igen mig så bra i denna dikt, även om det just börjat för inte så länge sen...väcker känslorna inom mej o får mej vilja gråta....otroligt bra skrivet!!!kram
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Snövit
Snövit