återpubbad för bok" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återpubbad för bok


Du form



Locka dig inte
i villfarelsens land

begeistra dig inte till sol

endast dom fåtaliga molnen
sluter dina lock

Inre landskap
av flyktiga katakomber


springer du aldrig igenom

förrän den shimära kallelsens
önskan återigen passerar dig


med oköpt biljett i hand



Släpp taget om offrets kuvös
och smält din iris


till ditt rätta seende




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-11-19 10:29



Bookmark and Share


  Laertes
Intrikat poesi
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#