Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkärlek i ord

Jag läste en dikt
vars ord slog
sig rakt in i min själ
färden mellan raderna
fram och tillbaka
gav mig märkligt liv

Eftermiddagssolen sjönk
och jag steg
och steg och steg
vilken seger att möta
våren och kärleken
i orden




Fri vers av Charlotte Blombäck
Läst 288 gånger
Publicerad 2004-03-19 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Blombäck
Charlotte Blombäck