Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordnära?

Vi lever nära jorden-
men inte mer jordnära
än kärleken

Vi andas varandras luft
i bitterblek morgon

Du vaknar rufsig och
lyfter katten från bröstet

Vi äter gröt med linfrö
när solen gått upp

Du borstar tänderna
och spelar på orgeln, samtidigt

Vi lever nära jorden-
men jordnära försvinner
i två älskandes sinnen





Fri vers av Charlotte Blombäck
Läst 318 gånger
Publicerad 2004-03-20 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Blombäck
Charlotte Blombäck