Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Överallt DU DU DU


VARNING!!

LIVSFARLIG LEDNING
vilseledning
i tankarna

OMRÅDET BETRÄDES PÅ EGEN RISK
visst
och jag är livrädd. Faktiskt.

10 000 VOLT
av allt detta sprakande
knastrande
sprängande
ramlar ned över mig

I EXPLOSION, sen

KORTSLUTNING
förvirring
ordlöshet

STRÖMAVBROTT
i hela tankelandskapet




Fri vers av Charlotte Blombäck
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-03-20 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Blombäck
Charlotte Blombäck