Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du står här



Du står här

och visar
dina brister

-Jag hinner inte

- orkar inte

-vill inte

-räcker inte till

-duger inte


Döm dig inte själv

andra är mycket bättre på det.....




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-24 18:04



Bookmark and Share


  Tabes
Sanna ord.
2007-11-25

  Michaela Dutius
Tack never Angel.
jag tror vi är många som känner igen oss.
Gäller att se att vi är bra- vi duger- vi kan!
2007-11-25

  NeverAngel
inspirerande ord som jag så väl känner igen mig i, bra!
2007-11-25

    Aurora Borealis
Kloka rader, bra skrivet!
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius