Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes skepnad


I hennes mjuka hår kan jag luta mig mot för alltid
Hennes klappande hand mot mitt huvud ger mig lugn
Hennes nynnande röst sätter färg på mitt liv
Bara hon kan få mig att må dåligt,
bara hon kan få mig att må bra
Hon är livslinjen i min hand

Hennes sårade själ vill ja linda om och hela
Tårarna sparar jag i flaskan, för sen när jag hittar henne,
återge dem




Fri vers av Jasmine
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-05-10 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine