Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AAAH

okej, okej, okej

Nu har bölat ut svordommar så katterna har gömt sig.

DAM YOU BERLINTILLLÅTELSELAPPSOMSKULLEVARAINLÄMNADSENASTIDAG!




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-11-26 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema