Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några prepositioner..

 

Jag tog klivet ut ur Lådan

har prövat att ställa mig bakom,
bredvid, under, framför
och på lådan

 

men inte någonsin
att Något eller Någon

kan få mig

att kliva in I Lådan en gång till!

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-04 19:10



Bookmark and Share


    Martall
Skönt vägvisande prepositioner :)
2007-12-04

  Ronny Berk
ser möjligen något om frigörelse inom den texten...tänkvärt budskap som berör...
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol