Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23:28

Hur mår alla? Finns det någon ensam själ där ute, som också sitter i rödvit prickiga leggins och pimplar coca-cola ur champanieglas?




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-11-26 23:29



Bookmark and Share


    CaMillA
tja... utom leggingsen o coca-colan ur vinglaset så gör jag nästan samma sak;)
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema