Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I alla fall i tre önskningar!

Jag kan varken erkänna eller förneka för vad ni än säger är jag någonting däremellan
Jag är så nära sanningen men ändå så långt borta
Så om ni ska analysera mig får ni allt ställa ena foten i verkligheten och den andra i fällan
Så det enda som jag kan erkänna är att det är mycket sällan som någon ens kommer i närheten av sanningen om vem jag är
Kanske jag är den där elaka djävulen eller den gode ängeln Sankte Per
Eller ett spöke en ande som flyger fritt omkring
Men om ni nu kommer på vem jag är så har ni mig som första tjing
I alla fall i tre önskningar




Fri vers av Ken Cassel
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-27 17:09



Bookmark and Share


    Nattviol
kanske du är allt detta..?

tre önskningar, kräver sin
kvinna, vet du!

härligt att se hur det flödar
från dig, i text och tanke!!

kram
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel