Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En het sommarkväll!

En het sommarkväll!

Jag vet inte vad det är
Men när jag ser alla dessa sexiga halvnakna unga tjejer stå och klasa sig runt om i varje hörn i stan känner jag att min lycka är gjord
Det är som om gud har hört min bön och vill inget annat hellre än att jag faller pladask
För tydligen får jag då gå före alla i kön
Men bara om jag faller hejdlöst och blir nybliven kär
För då säger gud
Nu har du tur
För nu slipper du att leva ensam i en ask

Jag vet hur det är när man inte kan låta bli att vända sig om bara för att det var hon som gick förbi
Något så vackert så att det inte går att beskriva i ord
För känslorna och tankarna börjar att surra i huvudet på en
som ett litet bi
Så antingen sjunger man ut det dansandes på ett bord
Eller gör som jag
Bara står här helt hänförd helt stum
Där mina dagdrömmar tar mig tillbaka när jag själv var ung
En riktig Casanova
Den som hade förmågan att dansa skjortan av vem som helst
För på dansgolvet så var det jag som var kung vill jag lova

Jag vet inte hur
men det känns som om jag kommer att få tur i kväll
Så ikväll ska jag vara extra snäll
Riktigt bjuda på mig själv
Inte dricka allt för mycket så att jag slipper göra bort mig
Så ikväll får någon annan ta på sig den där rollen att bli den som blir allt för full och åker på en smäll




Fri vers av Ken Cassel
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-11-27 18:04



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Med charm har du här bjudit på dig själv! Fint!/B
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel