Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarflört som sved mer då än nu


Brännhet Sommarflört

Sommar solsken
Solsken som bländar min syn.
Ljuset skär upp sår i mina ögon,
ögon fyllda av tårar
Tårar som bränner som helvetets eldar
men som är så mycket värre än evig plåga

En varm bris sveper förbi
För en stund känns det som jag flyger
Upp, upp, upp i skyn
Verkligheten hinner ikapp och jag faller
Ner mot den lägsta avgrund
Ner ner ner jag faller
Mina vingar är klippta
Av ordets vassa sax
Ser upp mot skyn
Rakt in i sommarn
Rakt in i solen
Fastän man inte får
För en stund ser jag hennes ansikte
Men sen är allt svart
För evigt mörkt
Visst är livet underbart?




Fri vers av Totimomo
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-28 11:49



Bookmark and Share


    söötsnö
livet är underbart!
tack för texten
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Totimomo
Totimomo