Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bitter-Sweet


Kärlekens baksida

Jag går och går, men står ändå still.

Jag försöker bestämma mig för vad jag vill.

Enda sen den där dagen, har mitt liv varit en röra.

Hjälp mig, vet inte längre vad jag ska göra.


Känns som att bada i kvicksand,

Och ingen är där med en hjälpande hand.

Ta tag i ditt liv, skaffa tjej och bil.

En ynka meter för mig, har blivit en hel mil.


Jag välkomnar sorg och smärta,

jag försöker allt för att tysta mitt hjärta.

Inuti mig finns nu bara minnen och ett hål,

Jag drömmer, röker och dricker oceaner av alkohol.


När man har allt att välja mellan,

varför är det så bekant med ingenting?

Gråter gör jag sällan,

Bara när jag vill känna någonting.


Jag erkänner, ibland längtar även jag efter kärlek och en tvillingsjäl.

Men man får det man förtjänar, och det vet jag alltför väl.

Jag tänker och kämpar, men står ändå still.

Fylla mitt hål är allt jag vill.






Fri vers av Totimomo
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-28 11:51



Bookmark and Share


  Just Emotions
stark, känsloladdad text som berör mig djupt.. applåder*
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Totimomo
Totimomo