Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel, spegel på väggen där....

Den Du ser i spegeln
är inte alltid den Du är

När den Du ser i spegeln
är vacker
är det den Du drömmer om att vara

När den Du ser i spegeln
är avskyvärd
är det den Du inte vill vara




Fri vers av Metaformannen
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-05-11 12:13



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mycket riktigt, bra formulerat
2005-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Metaformannen