Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Sarah

Uppslukad av marken
Förmultnad i tid
Sjunker du genom rötter och ballast
En resa mot jordens inre

Källaren fylld av rädsla och hat
En läckande galosch
Dagen som låg dig hack i häll
Ständigt jagad av det liv som tyngde

Nu kroppsligt befriad
Vävs din själ i det sanna
Orörlig fast fullständigt levande
Inbakad i moderns mörka mull




Fri vers av Jesper Kling
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-11-28 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan