Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningslös ordförfogare



anonym punktförlängare

vidlyft kepsimitatör

förvälld svavelmatta

introvert kursbetraktare

homosexuell garderobsdesigner

osedd förgänglighetsregulator

förlöjligad tennisavbytare

lycklig sågförlösare

bortskämd hänförare

obevattnad TV-tittare

fågelsångsvacker kovältare

avbruten bensträckare

småsur ekorrjägare

överdimensionerat inkontinensfilter

förbrydd avlångsspridare

minimalistiskt förbiseende

bredbent övergångsprofet

oälskad barnboksillustratör

körtelavsnörpad flygplanskopiator

pennvässad tittskåpspenis

gipsbeklädd öresundssimmare

farstufödd karmslipare

storblommig fotspårsavlägsnare

färgblind kolsäckslöpare

utåtriktad glädjesamlare

smårysk strumptolk

djuphavsblå känsloförvaltare

livstidsdömd människa



 




Övriga genrer av Burläsk
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-29 07:16



Bookmark and Share


    Maria Malm
Intressanta kombinerade ord.
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt