Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte mycket man kan skriva, men dra åt helvete ändå

älsklingen min, jag vill inte ha dig


















dra åt helvete. du älskar ju inte mig

så varför ska jag försöka låtsas som om allting är bra ?




Fri vers av laracroft
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-11-29 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

laracroft
laracroft