Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svävande varelse

just nu
denna timma
denna minut
denna sekund

tänker jag på dig som aldrig förr
denna finska hittas ej
på jordens ytor numera
är det viktigt, kom tillbaka imorgon
då kanske jag är tillbaka
i min riktiga form
inte som den svävande varelse
jag denna kväll är
svävar iväg i tanken på dig
brevid mig
naken, följer min kropps kurvor
lätt lätt
med din maskulina hand
nerifrån och upp
uppifrån och ner
bara du får mig skaka av rysningar
när du viskar i mtt öra
hörru, du babe...jag älskar dig
samtidigt som du sakta tar mig
som bara du kan ta mig
till en helt annan plats
utanför denna jords ytor
därför försvinner jag idag
letandes efter dig
utanför denna värld




Övriga genrer av mfinne
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-30 18:20



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Faaan, det blir riktigt nära när du skriver. Yeaaa, du är sååå bra på det här .
2007-12-03

  Inkarasilas
Du det här var vackert och underbart fint svävande och ljuvligt längtande bara just nu, denna timma, denna minut, denna sekund, Kiitos Paljon.
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne