Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blev inte så bra


Klichén.

du kupar dina krokiga fingrar
runt mitt hjärta
Kranskärl, kranskärl du
och flyter ut
genom mina slingrande artärer
pumpas fram och tillbaka
innanför revbenen
det kallas pandemi, darling
Du smittar ner varenda cell.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-11-30 18:46



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jo. Denna var bra!
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema