Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag grät..

 

 

när du fick mig att komma

(till dig...)

befrielsen jag kände där på golvet

(hos dig...)

var enastående!

(med dig...)




Övriga genrer av Nattviol
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-04 23:02



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ser och känner en längtan om möten och känslor inför...
2007-12-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Fina varma sanna ord/B
2007-12-04

  Lejonhjärtas poesi
Härligt med det ömsesidiga och att våga gråta, snyggt med uppdelningen

till dig
hos dig
med dig

bravo!
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol