Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte droger, alkohol eller sex hjälper...

 

 

kanske man borde ta upp

stickningen igen..?




Övriga genrer av Nattviol
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-01 22:21



Bookmark and Share


    *Zenobia*
och sticka en mjuk mössa att sätta på nån frusen Bäver kanske.. ;)
2007-12-02

    ej medlem längre
*asgarvar här*
Jag får nog hålla mig till det andra för
jag kan inte tyda svenska stick?vadfan det heter....
2007-12-02

  Björn Karlsson
Jag gillar undertonen
i frågan

Dikten ger tänkvärdheter

surugat handlingars effekter
2007-12-02

  Lena Renman
Haha i dag en läge är det nog dyrare att sticka....
2007-12-02

  Lejonhjärtas poesi
Haha snart kommer en ny slogan till hemslöjden som får ett uppsving:)
2007-12-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, det är väl fördelen med stickningen, att man alltid kan dra upp allt och börja om från början..igen..och igen.../B
2007-12-01

  soldis
Stickning har jag aldrig testat...Applåd till dig!
2007-12-01

    papillon
Det här är en ovanligt löjlig kommentar - men jag tycker att du är så jävla bra! Jag gillar din förmåga att ge bägaren en besk bottensats, särskilt som jag slipper dricka den själv....
2007-12-01

  tingeling
haha, Gud så bra! Det tycker jag verkligen låter som en bra idé.
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol