Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag talar i tungor?

 

 

det är väl när du kysser mig
sådär djupt och intensivt
som alla ord blir överflödiga...




Övriga genrer av Nattviol
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-04 16:46



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
När tungor och läppar mötas kan allt hända:)
2007-12-04

    Noomi
skönt talat...
2007-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag talar i tungor dagligen, men det har ingenting med kyssar att göra.
Det handlar om en övernaturlig kommunikation med min himmelske Far.
2007-12-04

    Ken Cassel
Det kan du ge dig fan på
=====)
* Ler sött * nästan till en flört ( flirt )
2007-12-04

  Ronny Berk
när tungor talar överflödas orden...
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol