Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du veta vad som är sexigt?

 

 

det är mellanrummen

mellan dina

framviskade ord

i mitt

öra




Övriga genrer av Nattviol
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-04 21:51



Bookmark and Share


    Noomi
åh.. en skön förväntan...
ljuvligt..
2007-12-05

  Inkarasilas
Voj voj rena rama poesin baby!
2007-12-04

  Ronny Berk
ord som viskar stormar
2007-12-04

  Ola Rydberg
ah hett
som chili
2007-12-04

    Martall
Mellanrummen, särskilt de som är svåra att hitta, är bäst :)
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol