Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting Någonsin

Svik mig inte med sanningen,
men inte heller med lögnen
Lova mig inte något senare om du inte ens kan hålla de nu
Ditt ansikte jag ritar med stråt i sanden,
med ögon som blundar..
..så som du såg mig




Fri vers av Jasmine
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-13 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine