Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Det är borta
Försvunnet
Finns inte längre

Nu gråter vi
Lyckligtvis tillsammans

Över embryot
Som vägrade växa sig stor nog
Så att det kunde förgylla vår dag med sparkar




Fri vers av Jesper Kling
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-08 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan