Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det luktade bränt

 

från omloppsbanan
föll mitt hjärta
genom
brinnande atmosfär

väl nere
på svedd mark

återstod bara en förkolnad liten bit




Fri vers av Nattviol
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-08 20:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
svårtydd men brännande poesi...som på bara fötter över glödande kol...
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol