Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att kanske göra bort sej eller inte... direkt från hjärtat... :-) (svårt för att sova, bara skrev nåt)


Kärlek...

Känner du inte igen mej sen senast?
Ängslan har fört mig hit till dej, och jag vill ha dej...
Riktiga känslor är svåra att få tag på. I denna tid...
Love me or don\'t...
Enkla ting är oftast det bästa, bara man är sej själv...
Kan man nånsin få röra vid en kind eller ta en hand...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-12-09 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson