Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infekterad komedi

 

Skinande rent

Inte en fläck

Magasin fyllda med skitsnack

Försöker sälja mig något jag inte behöver

Mitt långa hat

Och  jag blev full igår kväll

 

 Jag har ett hjärta av sten

Du kan inte lyssna på mitt hjärta

En skruvad antiform

Det är inte ditt fel

Att jag blivit sliten itu

Du vet att du inte hjälpte till

 

Längta  efter mörkret inatt

Längta efter någonting

Längta för det finns inget annat

 

Sedan jag gav en blick till dig

Du lämnade aldrig tillbaka den

Här står jag uttryckslös

Men mina minnen är kvar

Mitt förflutna duger åt ett skratt




Fri vers av fallen
Läst 582 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-10 00:45



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Aspackad uppgivenhet, stor klump i halsen och ögonkast som lämnat, förbannat vackert.
2007-12-10

  Michaela Dutius
Blir berörd och känner en sorg i texten- snudd på uppgivenhet
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen